ADVERTEREN OP RASHONDENONLINE

Op Rashondenonline worden enkel fokkers geplaatst die uitsluitend met FCI-stambomen fokken.  Op die manier zijn de puppykopers alvast zeker van de afstamming van hun puppy.  Er is in de Benelux nergens anders een groepering van verschillende rasfokkers te vinden die uitsluitend fokkers plaatsen die met stamboom fokken.

Rashondenonline is meer dan 20 jaar actief in de hondenwereld en is goedgekeurd door de dienst Dierenwelzijn van de Vlaamse Overheid als gespecialiseerde website.

Een vermelding op Rashondenonline bij 1 ras kost u slechts 48,50 euro incl. BTW per jaar, inclusief 1 gratis puppyvermelding.
Een vermelding op Rashondenonline bij 2 rassen kost u slechts 75 euro incl. BTW per jaar, inclusief 2 gratis puppyvermeldingen.

Bekijk hieronder hoe een fokkersvermelding en puppyvermelding eruit zien.

DE FOKKERSVERMELDINGEN (ALS VOORBEELD DE AIREDALE TERRIER)

Of the Ambitious Home

Blijleverstraat 1
3990 Wijchmaal (Peer)
Belgium
Tel.: +32 (0)11/61 21 59
GSM: +31 (0)6-25056014
ambitioushome@telenet.be
www.terrierkennel.be

Van 't Asbroek

L. Claeslaan 7 C
3440 Zoutleeuw
Belgium
Tel.: +32 (0)11/78 01 36
GSM: +32 (0)495/25 93 43
graulusfrancois@skynet.be
www.airedaleterriers.be

Revelation of Scaldis

Mechelsesteenweg 160 bus 1
2640 Mortsel
Belgium
Tel.: +32 (0)3/827 16 29
GSM: +32 (0)497/399 651
marc.smeekens@skynet.be
www.airedale.be

Van Corbeke

Oude Baan 330
3000 Leuven
Belgium
Tel.: +32 (0)16/25 38 76
GSM: +32 (0)472/20 60 15
sarah_schoovaerts@hotmail.com
www.airedales-van-corbeke.be

DE PUPPYVERMELDING (ALS VOORBEELD DE AIREDALE TERRIER)

Van 't Asbroek

Wij hebben af en toe puppy's beschikbaar. Voor meer informatie kan u ons steeds contacteren.

WAAROM MOET IK ADVERTEREN OP RASHONDENONLINE - MIJN PUPS VINDEN ALTIJD EEN NIEUW BAASJE...

Zelfs als uw pups altijd een nieuw baasje vinden is het interessant om op Rashondenonline te adverteren.  De bezoekers van Rashondenonline weten dat ze enkel bij fokkers terechtkomen die met stambomen fokken en u weet op voorhand dat u met serieuze puppykopers te maken krijgt.  Daarenboven is het voor puppykopers op internet heel moeilijk om de serieuze fokkers van de malafide fokkers te onderscheiden. 

Om de broodfok een halt toe te roepen is het heel nuttig om gezamenlijk op Rashondenonline te adverteren.  Bezoekers vinden alle rassen gegroepeerd en toch overzichtelijk terug.

En laat ons eerlijk zijn... voor de prijs moet u het niet laten: 48,50 euro incl. BTW per jaar is goedkoper dan 1 enkele hondenshow...

IK BEN PARTICULIER ZONDER BTW- OF HK-NUMMER.  MAG IK WEL RECLAME MAKEN?

Belgische particuliere hobbyfokkers mogen nergens reclame maken voor hun pups: niet op hun eigen website, niet in reclameblaadjes, niet op verkoopwebsites,... .  Zij mogen enkel adverteren op gespecialiseerde media die goedgekeurd zijn door de Overheid.

Op Rashondenonline is dit geen enkel probleem - de website heeft de goedkeuring van de dienst Dierenwelzijn van de Vlaamse Overheid.

HOE VERLOOPT DE PLAATSING OP RASHONDENONLINE?

U kan zich aanmelden via deze link.  Een foto voor bij de vermelding kan u mailen naar info@smartsitesolutions.be.  

Van zodra ik uw aanmelding heb ontvangen, doe ik de plaatsing.  U ontvangt nadien een mail waar uitgelegd staat waar u uw vermelding kan vinden, samen met de factuur.  Deze betaalt u gewoon via een bankoverschrijving.

Volgend jaar als de vermelding komt te vervallen contacteer ik u persoonlijk voor de verlenging.  Als u dan niet meer wenst te verlengen wordt uw vermelding zonder enig probleem geschrapt.

Rashondenonline.be is goedgekeurd door de dienst Dierenwelzijn van de Vlaamse overheid als gespecialiseerde website.

Bezoek hier de website van de Dienst Dierenwelzijn
Bezoek hier de website Huisdierinfo

© Smart Site Solutions - Rashondenonline.be / Dogsonline.be 2018 - Algemene Voorwaarden - Privacy Policy - Cookie Policy